Projektiranje, izrada, servis i montaža profesionalnih industrijskih dizalica

Zastupstva

SWF Krantechnik GmbH
Tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji opreme za dizalice. Tako već od 1921. godine proizvodi visokokvalitetna vitla na električni pogon. Danas je SWF Krantechik GmbH jedan od najvećih svjetskih proizvođača dizalične tehnike. Velika ulaganja u razvoj nove generacije vitala dovele su SWF među vodeće svjetske proizvođače komponenti za dizalice.

www.swfkrantechnik.com

www.swfkrantechnik.si

Dobavitelji

Akapp bv
Specijaliziran proizvođač opreme za prijenos energije i signala u industriji. Konstrukcijska svojstva i kvaliteta proizvoda svrstavaju Akapp među vodeće svjetske proizvođače zatvorenih i otvorenih kliznih vodova te kabelskih bubnjeva.

www.akapp.com

Dobavitelji

Telecrane s.r.l.
Proizvođač komandi za bežično upravljanje dizalicama i srodne opreme. Komponente su prilagođene zahtjevnom tržištu EU. Visok nivo kvalitete, pouzdanost i prilagodljivost svrstava njihove proizvode među vodeće na tržištu.

www.telecrane.si

Dobavitelji

GIS A.G.
Priznata Švicarska tvrtka, koja se bavi dizaličnom tehnikom (lančana vitla) već više od 50 godina. Lančano vtlo GIS namijenjeno je kako za proizvodnu industriju tako i za zahtjevnu zabavnu industriju.

www.gis-ag.ch

Dobavitelji

NIKO GmbH
Od 1972. tvrtka je usmjerena u razvoj, proizvodnju i prodaju komponenti za lake dizalice do 2.000 kg

www.niko.world

Dobavitelji

SCHILLING GmbH
Više od 30 godina iskustva i razvoja bili su uloženi u široku paletu proizvoda (dizalična rješenja iz aluminija) u tvrtki SCHILLING GmbH. Mobilne aluminijske portalne dizalice, različita dizalična oprema te alu dizalice po mjeri najviše su kvalitete, proizvedene u Njemačkoj.

www.schilling-fn.de

Dobavitelji

LIFTKON GmbH
Njemački proizvođač manipulatora / balansera LIftkon GmbH u kratkom je vremenu postao jedan od lidera na području pametnih rješenja za podizanje za brzo i točno pozicioniranje tereta do 300 kg. Riječ je o rješenjima kod kojih je najveća dodana vrijednost u serijskoj ili poluserijskoj proizvodnji proizvoda.

LIFTKON GmbH